SKSG biedt gratis 24/7 noodopvang, zelfs bij ouders thuis!

Datum:

Goed nieuws voor ouders die recht hebben op noodopvang! SKSG biedt vanaf nu ook flexibele 24-uurs noodopvang aan in de gemeenten Groningen en Westerkwartier. Dit betekent dat, wanneer jij een vitaal beroep uitoefent, jouw kinderen óók ’s avonds en ’s nachts gebruik kunnen maken van opvang. Dit kan zowel bij één van onze gastouders, als bij jou thuis. Net als de noodopvang overdag is ook deze 24/7 noodopvang gratis voor ouders in vitale beroepen. En hiervoor hoef jij ook geen klant van SKSG te zijn.

Hoe werkt het precies?

Ben jij ook ’s avonds en ’s nachts op de been om je vitale beroep uit te oefenen, dan kun je van deze mogelijkheid gebruik maken. Je kunt je wensen voor weekend, avond- of nachtopvang bij SKSG Klantadvies bekend maken. In overleg wordt gekeken welke vorm van noodopvang het beste bij je gezin past, zodat jij gerust aan het werk kan. De noodopvang kan bij een gekwalificeerde SKSG gastouder zijn. Gastouders vangen dagelijks kinderen bij hun thuis op en hun huis is daarop goed ingericht.

Het is in overleg ook mogelijk om een pedagogisch medewerker in het eigen huis te laten oppassen. SKSG wil op deze manier de impact voor jouw kind(eren) zo klein mogelijk maken in deze, ook voor hun, spannende tijd. “We zijn ontzettend blij dat meer dan 80 pedagogisch medewerkers en gastouders zich direct hebben aangemeld voor deze unieke service!” aldus Manager Kinderopvang Petra Wolswijk.

Hoe vraag je dit aan?

Ouders in vitale beroepen kunnen hun wensen bekend maken via SKSG Klantadvies. Telefoon 050 317 13 90, Whatsapp 06 49 49 49 21 of per mail klantadvies@sksg.nl.