Babyopvang

Jouw baby is het mooiste wat er is. De stralende lach die speciaal voor jou bedoeld is, prachtige ogen waarmee hij of zij de wereld probeert te begrijpen en uiteindelijk het eerste stapje: klaar om de wereld te veroveren! Jij zoekt kinderopvang waar jouw kind dat op een veilige en vertrouwde manier kan doen. Een liefdevolle omgeving met veel aandacht en structuur. Met meer dan tachtig locaties is er altijd een kindcentrum of gastouder van SKSG in de buurt die past bij wat jij en je kind zoeken. 

Babyopvang baby verzorgen

Jouw kind in vertrouwde handen

Bij SKSG snappen we dat het een hele stap kan zijn om je baby voor het eerst naar de kinderdagopvang te brengen. Rustig wennen vinden we daarom heel belangrijk. We houden heel goed rekening met de verzorging en dagindeling van thuis, want op tijd slapen en eten zijn zeker in het begin extra belangrijk. De pedagogisch medewerkers geven ieder kind veel persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat jouw kind zich bij ons helemaal thuis voelt. Wij zorgen voor vaste gezichten op de groep zodat we een relatie kunnen opbouwen waarin jouw zoon of dochter zich vertrouwd voelt. 

Voorlezen op de babygroep

Gespecialiseerde babyopvang

Vooral in de eerste jaren van hun leven ontwikkelen kinderen zich razendsnel. Door goed te kijken en te luisteren, leren we elke baby kennen en volgen we zijn of haar ontwikkeling nauwkeurig. We laten ons hierbij inspireren door de visie van Emmi Pikler, waarbij de unieke competenties en de mogelijkheden van jouw baby centraal staan. Op onze babygroepen werken professionals die speciaal opgeleid zijn voor babyopvang. Zij zien precies welke fases jouw baby doormaakt en weten hoe ze jouw kind het beste aandacht kunnen geven. Goede dagelijkse interactie met de pedagogisch medewerkers en veel aandacht staan voorop. Zodat jouw baby zich kan ontwikkelen tot het mooiste wat hij of zij kan worden; zichzelf!

Samen eten - zelf doen bij SKSG

Gezonde kinderopvang

Omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het aanleren van een gezonde leefstijl, dragen wij hier vanaf het begin al aan bij. Baby’s hebben een eigen voedingsschema met voeding die speciaal op hun leeftijd en op jouw wensen afgestemd is. Zodra je kind toe is aan vast voedsel vinden wij het belangrijk om gezonde voeding aan te bieden. In ons voedingsbeleid lees je meer over voeding op onze kindcentra. Bij gezonde kinderopvang hoort ook dat we elke dag met de kinderen naar buiten gaan, ook met de baby’s. Zij kunnen vrij bewegen in hun eigen gedeelte van onze prachtige tuinen of lekker buiten slapen in een Lutje Potje (een babyhuisje voor buiten), als de ouders daar toestemming voor geven.

Wil je de sfeer komen proeven?

Jouw baby kan bij ons altijd een dagje komen wennen. Zo weten wij al voor de eerste echte opvangdag waar je zoon of dochter behoefte aan heeft. Je kunt ook vrijblijvend een rondleiding inplannen op één van onze kindcentra met babyopvang.

Als je jouw baby aanmeldt bij SKSG krijg je ook toegang tot de SKSG App. Met deze app kun je onder andere de belevenissen van jouw kind op de groep volgen.

Kijk voor meer informatie bij opvangsoorten, de veelgestelde vragen of neem contact op met SKSG Klantadvies via 050 317 13 90 of klantadvies@sksg.nl. Je kunt ons ook via WhatsApp bereiken: 06 49 49 49 21.