Natuur BSO

Iedere dag naar buiten, dat doen we op alle SKSG locaties in Groningen. Maar op de natuur-BSO’s van SKSG trekken we ons niets aan van het weer, gaan we nét een stapje verder, en zijn we nét wat avontuurlijker! Ben jij ook het liefst de hele dag buiten aan het ravotten? Dan is de SKSG natuur-BSO geknipt voor jou!

Buitenactiviteiten Natuur-BSO

Overzicht Natuur-BSO’s

SKSG heeft 4 natuur-BSO’s in Groningen. Benieuwd met welke scholen we samenwerken? Kijk op de locatie het dichtst bij jou.

SKSG Break Out

SKSG Bredero

SKSG Boegbeeld

SKSG Stadspark

Lekker in de natuur, het hele jaar door!

Wat is er nu fijner dan na een dag leren op school lekker te ravotten op de BSO? Op de natuur-BSO ondernemen we iedere dag wat anders. Als we energie kwijt moeten, doen we graag een potje voetbal of monstertikkertje. Soms organiseren we speciale activiteiten als klimmen, zwemmen of waterskiën. Maar soms is het ook lekker om tot rust te komen in de natuur, want op school is het al druk genoeg! Terug naar de natuur doen we bijvoorbeeld in onze grote plantenkas of we gaan er op uit met een loeppotje om insecten te bestuderen. En als we de dag dan kunnen afsluiten met een broodje roosteren boven het kampvuur, dan is onze dag echt geslaagd!

Dankzij onze samenwerking met partners als BreakOut Grunopark, kunnen wij unieke en veel verschillende outdoor-activiteiten organiseren. Sporten waar je onder andere aan kunt denken zijn waterskiën, boogschieten, voetbal en nog veel meer!

Vind een natuur bso bij jou in de buurt

SKSG | Stadspark

Concourslaan 2 9727 KD Groningen
06 49495348 Natuur-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Bredero

Ina Boudierplantsoen 3 9721 XA Groningen
(050) 317 1390 Natuur-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Break Out

Hoofdweg 163 9614 AD Harkstede
06 494 942 10 Natuur-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Boegbeeld

Koerspad 3 9735 AK Groningen
(050) 317 1390 Natuur-BSO Bekijk deze locatie