De SKSG App

De SKSG App

De belevenissen van je kind volgen op jouw telefoon of tablet, waar en wanneer je dat wilt; dat kan met de SKSG App! Met de SKSG App kun je op elk moment van de dag het dagboek en foto’s inzien in de afgeschermde omgeving van je kind. Daarnaast kun je snel en makkelijk extra opvangdagen aanvragen, ruildagen doorgeven of je kind afmelden (ziekte, vakantie) en berichten van medewerkers of de manager lezen of zelf berichten naar de locatie sturen.

In 3 stappen toegang tot de SKSG App

1. Via de App store van Apple of in de Playstore van Android zoek je de SKSG App via de zoekterm: ‘konnect’. Download dan de ‘OuderApp van Konnect’.

2. Druk op ‘wachtwoord vergeten’ en vraag een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor je debiteurnummer en het e-mailadres dat bij ons bekend is. Per e-mail ontvang je je wachtwoord.

3. Je kunt nu inloggen met je debiteurnummer en je zojuist ontvangen wachtwoord. Vervolgens kom je in de afgeschermde omgeving van je kind en kunt aan de slag met de SKSG App. Heb je geen beschikking over een smartphone of tablet of gebruik je liever een vaste computer? Ga dan naar Mijn SKSG via de homepage van onze website.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar onderstaande pagina’s: