Eerste dag IKC Borgman Oosterpark

Datum:

De eerste dag van IKC Borgman Oosterpark is een feit! Vandaag zagen de kinderen hun klas voor het eerst, gingen ze op ontdekking door de verschillende ruimtes: een taalatelier, rekenatelier of een atelier voor beeldende kunst en theater. In de mediatheek en stilteateliers kunnen ze leren, lezen, filosoferen en mediteren. Stilzitten hoeft niet meer, want deze leerlingen kunnen hun opdrachten doen op een deskbike en zich buiten helemaal uitleven op het natuurlijke speelplein en het naastgelegen park. Op die manier brengen we natuur, beweging en buiten zijn integreren in de lessen.

‘Buitenles is goed voor de concentratie’

De mooie plek aan de rand van het park biedt volop mogelijkheden om buitenlessen te geven, want leren en spelen kun je overal! De buitenlessen kunnen worden gegeven in de omgeving van de school en uiteraard op het buitenterrein waar de komende weken de laatste puntjes op de i worden gezet. Frisse lucht opsnuiven en bewegen is niet alleen gezond, kinderen leren hierdoor ook beter. Dit helpt kinderen de aandacht erbij te houden.

Kom kennismaken

Wil je meer weten over de kinderopvang en het onderwijs van IKC Borgman Oosterpark? Je bent van harte welkom op ons nieuwe IKC. Een afspraak maken kan telefonisch 050-3210412 of per mail l.schaap@o2g2.nl.