overlay

SKSG Got Talent 2019

Datum:

Op 18 oktober 2019 is het weer tijd voor het spektakel ‘SKSG Got Talent’ in MartiniPlaza, met dit jaar voor het eerst een extra speciale act van de SKSG Talent Academy!

Voor en door de BSO-kinderen

De show ‘SKSG Got Talent’ wordt dit jaar opnieuw van begin tot eind georganiseerd door de BSO-kinderen zelf! Acteurs, actrices, zangers en zangeressen, decormakers, gastheren- en vrouwen, koks, kokkinnen en nog veel meer: we hebben iedereen nodig om het evenement tot een succes te maken. Ook jullie hebben we nodig, want wat is een show zonder publiek? Alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, ooms en tantes; iedereen is welkom om te komen kijken! Meld je hieronder gratis aan voor SKSG Got Talent, zodat we alvast weten hoeveel hapjes we klaar moeten zetten. 

Poster sksg got talentKinderen ervaren bij SKSG Got Talent hoe het is om een échte show in MartiniPlaza mee te maken. Uiteraard worden alle kinderen goed begeleid door de pedagogisch medewerkers van de locatie en de organisatie van het evenement. We zorgen voor een ontspannen, enthousiaste sfeer waarin we elkaar helpen. Er wordt goed op gelet of de kinderen de spanning aan kunnen en het nog steeds leuk vinden om te doen.

Nieuw: SKSG Talent Academy

Het jaarlijkse SKSG Got Talent wordt dit jaar voor het eerst uitgebreid met een act van de SKSG Talent Academy! Kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het podium bereiden een extra spetterende act voor om de show mee af te sluiten. Dit doen ze niet alleen, maar onder begeleiding van een échte professional op het gebied van dans, toneel of zang.

 

Wil jij deze show niet missen?

Reserveer dan nu je ticket door je gegevens achter te laten via onderstaand formulier.

SKSG Got Talent - reserveer je gratis tickets

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.