overlay

SKSG Outdoordag bij Break Out is vol

Datum:

De aanmeldingen voor de SKSG Outdoordag stroomden binnen, dus het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de SKSG Outdoordag. Houd onze kanalen en de website in de gaten voor de volgende activiteit.

Tijdens SKSG Summer Fun 2019 organiseert SKSG een spetterende Outdoordag op Donderdag 18 juli. Het Break Out terrein in Harkstede stroomt vol met stoere, enthousiaste kinderen die allemaal outdoor-activiteiten willen ondernemen. Ben jij 7 jaar of ouder en lijkt dit jou ook wat? Lees dan snel verder!

Wat staat er op het programma?
We gaan onder andere waterskiën, vlot bouwen en een vlottenrace houden. Omdat we hier natuurlijk wel ‘brandstof’ voor nodig hebben, krijgt iedereen fruit en een bijpassende Outdoor-lunch.
Wie: voor kinderen van 7 jaar en ouder
Wanneer: donderdag 18 juli
Hoe laat: het programma start om 9:30 uur. Ouders kunnen hun kinderen vanaf 7.30 uur brengen en ze kunnen weer opgehaald worden tussen 17:00 uur en 18:00 uur.
Waar: Break Out Grunopark in Harkstede. Lees hier hoe je daar het makkelijkste kunt komen.

Extra informatie
Er is geen vervoer van en naar de eigen BSO locatie, dus ouders brengen en halen de kinderen zelf bij Break Out Grunopark. Is donderdag 18 juli niet je vaste opvangdag? Je kunt extra opvang afnemen zodat je toch mee kunt doen aan de Outdoordag. Je kunt hiervoor ook 10,5 uur tegoed gebruiken. Heb je minder dan 10,5 uur tegoed over, dan is het niet mogelijk om tegoed in te zetten. Er wordt dan een hele dag extra gefactureerd. Dit uurtarief valt onder de dienst vakantieopvang en hiervoor kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Er kan niet geruild worden voor een andere dag.

Omdat we activiteiten op het water ondernemen kunnen alleen kinderen met een zwemdiploma A en B meedoen.

Aanmelden
De SKSG Outdoordag is vol! Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met SKSG Klantadvies via 050 317 13 90 of klantadvies@sksg.nl.