overlay

SKSG Summer Fun in juli en augustus

Datum:

De temperaturen lopen op… en dat betekent dat het weer tijd is voor SKSG Summer Fun! In de maanden juli en augustus organiseren we allemaal verkoelende activiteiten (die je wel een warm gevoel in je hart geven natuurlijk), speciaal voor onze kinderen!

SKSG Summer Fun openingsfeest

Op de eerste dag van de zomervakantie nodigen we alle kinderen van de BSO uit op hét SKSG Summerfun Event op de Vismarkt in Groningen! Het wordt een te gekke middag met foodtrucks, muziek, sport & bewegen en allemaal andere leuke activiteiten.  De Vismarkt wordt afgezet met hekken, zodat de kinderen in een veilige omgeving zijn. We gaan er een mooi feestje van maken!

Break-out Buitendag

Op dinsdag 16 juli organiseren we de Break-out Buitendag bij Break Out Grunopark in Harkstede. Lekker klimmen, een outdoor speurtocht en waterskiën staan op het programma voor kinderen van 7 jaar en ouder.

SKSG Campinglife

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we opnieuw SKSG Campinglife in camping Stadspark! Het thema is Cowboys & Indianen, en alle kinderen van 4-7 jaar mogen verkleed naar de camping komen. We gaan pony rijden, cactus ringgooien, hoefijzer gooien, pijl en boogschieten en nog veel meer!

SKSG Natuur Experience

Een hele dag lekker vertoeven in het Lauwersmeergebied op het terrein van Staatsbosbeheer! Tijdens SKSG Natuur Experience gaan we het wad op (mits het tij gunstig is), en met de voeten in het slik kijken en beleven welke dieren er leven op het wad. Misschien lukt het zelfs om een krab te vangen! Verder is er een speelbos, een kabouterpad, vijver en een vuurplaats waar broodjes gebakken kunnen worden, dus het wordt sowieso een topdag!

SKSG Watersportdag

Dinsdag 20 augustus organiseren we bij Cnossen aan het Leekstermeer een SKSG Watersportdag voor kinderen van zeven jaar en ouder. De volgende sportieve activiteiten staan sowieso op het programma: varen in fluister/roeiboten, een kanotocht en vlotten bouwen.

SKSG Stranddag

Nieuw: de SKSG Stranddag! Op donderdag 22 augustus gaan we lekker naar de Hoornseplas, waar we onder andere een sup race gaan doen, verschillende strandspellen spelen, kanoën en gaan vlottenbouwen. Heel wat anders dan een standaard stranddag met je ouders (wat natuurlijk ook erg leuk is).

We wensen jullie allemaal veel plezier deze zomer!