overlay

SKSG Talent Academy

Datum:

Het jaarlijkse SKSG Got Talent wordt dit jaar voor het eerst uitgebreid met de SKSG Talent Academy! SKSG-kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het podium bereiden een extra act voor. Dit doen ze niet alleen, maar onder begeleiding van een échte professional op het gebied van dans, toneel of zang. Dus; zit jij bij SKSG en wil je jouw talent op het gebied van dans, toneel of zang verder ontwikkelen en op vrijdag 18 oktober op het podium staan in MartiniPlaza? Geef je dan op voor de SKSG Talent Academy via het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

SKSG-Got-Talent 2018 - op het podium

Extra informatie

Let op: er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de SKSG Talent Academy, maar het is wel belangrijk dat je bij alle drie voorbereidingsworkshops aanwezig bent en dat je ouders je daar zelf naartoe brengen en weer ophalen. SKSG Talent Academy staat namelijk los van het kindcentrum waar jij opvang afneemt. Als je dus op woensdags niet naar de BSO gaat, kun je wel gewoon meedoen aan SKSG Talent Academy! Pedagogisch medewerkers Rudi en Marieke leggen je in deze video meer uit over de SKSG Talent Academy.

De workshops

De voorbereidingsworkshops onder leiding van de professionals zijn van 15:00 – 17:00 uur op de volgende data, bij SKSG Waterrijk (Slenk 2, Groningen).

  • woensdag 11 september
  • woensdag 25 september
  • woensdag 9 oktober

We zien jullie aanmeldingen tegemoet en hebben onwijs veel zin in de SKSG Talent Academy!

Graag één kind per aanmeldformulier invullen.

SKSG Talent Academy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een belangrijk speerpunt van SKSG is talentontwikkeling. Met de SKSG Talent Academy wil SKSG kinderen met een talent voor dans, toneel en zang een extra kans geven om zich op deze gebieden verder te ontwikkelen.