Sport BSO Groningen

Op de speciale sport BSO’s van SKSG in Groningen en Leek zijn we altijd in beweging! Elke dag doen we hier sportieve activiteiten. En dan hebben we het niet alleen over voetbal en hockey, maar ook over sporten die je misschien nog niet eens kent! Zo kom je in aanraking met veel verschillende sporten en kun jij ontdekken wat je het allerleukste vindt. SKSG heeft 4 sport-BSO’s in Groningen en Leek. Hier vind je het overzicht.

Proeverij SKSG SportBSO

Ben jij klaar voor de 8+ sport-BSO?

Dol op schaatsen / archery tag / ballet / waterskiën / breakdance / capoeira / rugby? Op de sport-BSO leven we ons iedere dag uit op een andere sport. Zo ontdek je waar jouw talenten liggen, en welke sport jij superchill vindt! Tof?

Doe mee aan een gratis proeverij op de sport-BSO bij jou in de buurt. Schrijf je nu in en jij ontvangt als eerste een uitnodiging!

Sportproeverij

Lekker sporten tijdens BSO-tijd!

Wat is er nu fijner dan na een dag leren op school lekker te sporten op de buitenschoolse opvang? Je kunt je energie kwijt en krijgt een hoop nieuwe energie! Door te sporten voel je je gezonder, fitter en sterker. Maar bij SKSG ligt de kracht van sporten in de sociale ontwikkeling. Je leert bij ons samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en je eigen grenzen te verleggen. Plezier in sport en bewegen staat bij ons voorop! Je bent lekker actief bezig en we gaan elke dag naar buiten. Daardoor zien we vaak mooie vriendschappen ontstaan!

Je kunt ook één dag in de week naar de sport-BSO gaan.

Je hoeft natuurlijk niet iedere dag naar de sport-BSO te gaan. Wil je maar één dag per week, dan blijf je de overige dagen lekker op je vertrouwde BSO. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt! Alles is mogelijk.

Alle sport-BSO’s in Groningen:

SKSG Calcio

SKSG Calcio

Sport-BSO Calcio heeft superenthousiaste sportinstructeurs en vind je bij de sportvelden nabij het Martini.

SKSG Kardinge

SKSG Kardinge

Sport-BSO Kardinge heeft superveel faciliteiten: zwembad, ijsbaan en natuurlijk the great outdoors bij de Kardingerbult.

SKSG Lycurgus

SKSG Lycurgus

Sport-BSO Lycurgus werkt o.a. met de Nassauschool. Je vindt het op de sportvelden in Vinkhuizen.

Spetterende activiteiten, het hele jaar door!

Dankzij onze samenwerking met partners als FC Groningen, Donar en Lycurgus, maar ook met Huis voor de Sport, Snowlimits en de organisatie van de 4 mijl, kunnen wij unieke en veel verschillende sportieve activiteiten organiseren. Sporten waar je onder andere aan kunt denken zijn waterskiën, boogschieten, squash, volleybal, tennis, schaatsen, voetbal, handbal en nog veel meer!

Ouders: wees gewaarschuwd!

Uit een onderzoek blijkt dat de kinderen het zó naar hun zin hebben op de Sport-BSO, dat ze gemiddeld 1,5 jaar langer op de BSO blijven. Het is maar dat je het weet…

Sport-BSO’s in Zuidhorn en Leek:

SKSG Athletica

SKSG Athletica

Sport-BSO Athletica bevindt zich in het clubhuis van VV Zuidhorn, waar je binnen én buiten heerlijk kan sporten!

SKSG Rodenburg

SKSG Rodenburg

Sport-BSO Rodenburg heeft een prachtige sporthal waar je zomer en winter sportief kunt uitleven. Je vindt hem in Leek.

Vind een sport-BSO bij jou in de buurt

SKSG | Athletica

Sportlaan 1 9801 KZ Zuidhorn
06 216 330 66 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Calcio

Laan Corpus den Hoorn 101 9728 JR Groningen
06 49 49 46 11 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Kardinge

Kardingerplein 1 9735 AA Groningen
06 49 49 45 99 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Rodenburg

Rodenburg 2 9351 PV Leek
050 – 317 1390 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Lycurgus

Zilverlaan 10/2 9743 RK Groningen
06 30 73 62 93 Sport-BSO Bekijk deze locatie