Sport BSO Groningen

Van voor naar achter en van links naar rechts: op de speciale sport BSO’s van SKSG in Groningen en Leek zijn we altijd in beweging! Elke dag doen we hier sportieve activiteiten. En dan hebben we het niet alleen over voetbal en hockey, maar ook over sporten die je misschien nog niet eens kent! Zo kom je in aanraking met veel verschillende sporten. Zo kun jij ontdekken wat je het allerleukste vindt.

Outdoor activiteiten bij SKSG Sport-BSO Groningen

Overzicht Sport-BSO’s

SKSG heeft 4 sport-BSO’s in Groningen en Leek. Benieuwd met welke scholen we samenwerken? Kijk op de locatie het dichtst bij jou.

SKSG Calcio

Sport-BSO Kardinge

Sport-BSO Lycurgus

Sport-BSO Rodenburg

“Wist je dat je de sport-BSO kunt combineren met je eigen BSO? Je kunt bijvoorbeeld één dag naar de sport-BSO en de andere dagen naar je vertrouwde BSO gaan.”

Waarom sporten tijdens BSO-tijd?

Wat is er nu fijner dan na een dag leren op school lekker te sporten op de buitenschoolse opvang? Je kunt je energie kwijt en krijgt ook nog eens een hoop nieuwe energie! Door te sporten voel je je gezonder, fitter en sterker. Maar bij SKSG ligt de kracht van sporten in de sociale ontwikkeling. Je leert bij ons samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en je eigen grenzen te verleggen. Plezier in sport en bewegen staat bij ons voorop! Je bent lekker actief bezig en we gaan elke dag naar buiten. Daardoor zien we vaak mooie vriendschappen ontstaan!

Ouders: wees gewaarschuwd! Uit een onderzoek blijkt dat de kinderen het zó naar hun zin hebben op de Sport-BSO, dat ze gemiddeld 1,5 jaar langer op de BSO blijven. Het is maar dat je het weet…

Spetterende activiteiten, het hele jaar door!

Dankzij onze samenwerking met partners als FC Groningen, Donar en Lycurgus, maar ook met Huis voor de Sport, Snowlimits en de organisatie van de 4 mijl, kunnen wij unieke en veel verschillende sportieve activiteiten organiseren. Sporten waar je onder andere aan kunt denken zijn waterskiën, boogschieten, squash, volleybal, tennis, schaatsen, voetbal, handbal en nog veel meer!

Vind een sport-BSO bij jou in de buurt

SKSG | Calcio

Laan Corpus den Hoorn 101 9728 JR Groningen
06 49 49 46 11 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Kardinge

Kardingerplein 1 9735 AA Groningen
06 49 49 45 99 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Rodenburg

Rodenburg 2 9351 PV Leek
050 – 317 1390 Sport-BSO Bekijk deze locatie

SKSG | Lycurgus

Zilverlaan 10/2 9743 RK Groningen
06 30 73 62 93 Sport-BSO Bekijk deze locatie