Tarieven

De kosten voor kinderopvang zijn niet voor iedereen hetzelfde, maar hangen af van je persoonlijke situatie. Met onderstaande kinderopvangcalculator kun je gemakkelijk en snel uitrekenen wat je aan het einde van de maand kwijt bent aan kinderopvangkosten bij SKSG

Calculator

Vaak is kinderopvang goedkoper dan je denkt. Wat betaal jij voor kinderopvang? Bereken het met onze geheel vernieuwde SKSG calculator 2021.

Tarieven

Bekijk hieronder de tarievenoverzichten van SKSG voor 2019.

Kinderopvangtoeslag

Werkende en studerende ouders hebben recht op een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten via de belastingdienst. Deze toeslag kinderopvang geldt als beide ouders werken of studeren en wanneer zij kinderopvang afnemen bij het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang,  gastouders en/of de peuterspeelzaal.  Meer informatie over kinderopvangtoeslag en hoe je dit aanvraagt vind je bij Kinderopvangtoeslag.

Annuleringskosten

Annuleren van de kinderopvang is kosteloos mogelijk tot één maand voor de ingangsdatum. Als de annulering korter dan een maand voor de ingangsdatum wordt doorgegeven, hanteert SKSG annuleringskosten van 1x het maandtarief met een maximum van €150,00. Annuleringskosten vallen niet onder de Wet kinderopvang, ouders kunnen hier dus geen kinderopvangtoeslag voor aanvragen.