overlay

Workshop: Pre-puber in huis? “Boeie!”

Helaas zit de workshop van dinsdag 8 oktober vol. Het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de volgende workshop.

Je kind opvoeden zonder het klein te houden? De workshop ‘Pre-puber in huis? Boeie!” is een ‘Boeiende’ workshop over de ontwikkeling en begeleiding van het pre-puberende schoolkind van 6 t/m 10 jaar.

“Ik wil het zelf!” Bijvoorbeeld naar school fietsen of naar een vriend(in)….maar kan je kind het al zelf? Loslaten of toch nog begeleiden? Wanneer kan hij/zij het echt zelf? Mogen de klasgenootjes al veel meer? Ga je daarin mee of kijk je vooral goed naar je eigen kind? ‘Vasthouden’ of loslaten? Zo lastig….”.

Iedere ouder wil natuurlijk het liefst dat zijn kind vol zelfvertrouwen in het leven staat. Maar wat als dit (nog) niet lukt omdat hij/zij het gevoel heeft het niet alleen te kunnen of bijvoorbeeld veel ruzie heeft? Hoe kun je als ouder je kind hierin ondersteunen en hoe doen andere ouders dit eigenlijk? Wat past bij de ontwikkeling van een kind van 6-10 jaar? Het accent in deze workshop ligt op zelfvertrouwen geven en hierbij ondersteunen. Je krijgt tips en adviezen van de pedagoog en wisselt tips en adviezen met andere ouders. Ook oefen je met de tips en adviezen in verschillende werkvormen.

Datum: dinsdag 8 oktober 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: SKSG Melkweg, Poolsterlaan 2 in Groningen
Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier

In het kader van de week van de opvoeding wordt de workshop gratis aangeboden.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier in en meld je aan voor de workshop. Na het insturen van het aanmeldformulier ontvang je van ons een bevestiging met meer informatie over de workshop. Er kunnen 15 ouders deelnemen, meld je dus snel aan want vol is vol. Opgeven kan tot en met 1 oktober.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar: pedagogen@sksg.nl.

Helaas zit de workshop van dinsdag 8 oktober vol. Het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de volgende workshop.